Servicii Online Advertising

Atrage clienți noi în cel mai eficient mod și îmbunătățește-ți profitul cu serviciile noastre de publicitate online.

Ce este publicitatea online și de ce ai nevoie de aceasta?

Cele mai frecvente tipuri de publicitate online sunt reclamele cu căutare plătită (cunoscute și sub denumirea de pay-per-click sau PPC), publicitatea în rețele de socializare și anunțurile afișate.
Dar, va puteti eficientiza cheltuielile cu publicitatea online postandu-va pe platformele mobile administrate de TOP PARTENER SRL, devenind astfel vizibili utilizatorilor de IoS si Android.
Acest gen de publicitate este una dintre cele mai eficiente modalități de a ajunge la noi clienți în momentul în care este cel mai probabil să vă cumpere produsele sau serviciile.

Publicitate PPC

Anunțurile cu plată pe clic (PPC) sunt anunțuri text online care apar în rezultatele căutării (de exemplu, în Google, Bing sau Yahoo). Probabil sunt cea mai frecventă formă de publicitate online, deoarece toată lumea caută online produse, servicii sau informații folosind unul dintre aceste motoare de căutare.

Anunțurile dvs. vor apărea pe platformele online mobile administrate de TOP PARTENER SRL, ori de câte ori clienții nostri țintă ne accesează platformele mobile mărind numărul clienților dvs. țintă care caută produse și servicii pe care le oferiți, ceea ce vă va ajuta să optimizați anunțurile pentru un ROI mai mare.

Publicitate social media

Platformele de reclame pentru rețelele de socializare, cum ar fi Facebook Ads, Twitter Ads, LinkedIn Ads și altele oferă o modalitate de a ajunge la clienții dvs. țintiți pe rețelele de socializare în care aceștia au cel mai mult timp.

Platformele mobile administrate de TOP PARTENER SRL au expunere permanentă pe cele mai importante rețele de socializare și astfel creșteți expunerea firmei dvs. in mod exponențial.

Publicitate afișată

Cu publicitate tip display, vă puteți promova afacerea online într-un mod vizual. Este formata din anunțuri care pot fi afișate pe platformele online mobile administrate de TOP PARTENER SRL sub formă de bannere, text, videoclipuri și alte formate de anunțuri. Astfel, anunțurile dvs. pot apărea oferindu-vă șansa de a ajunge la o creștere semnificativă a utilizatorilor online.