Evaluare economico-financiară

Evaluare economico-financiară

SC TOP PARTENER SRL furnizează analize economice și financiare doar firmelor private care încearcă să evalueze programele și politicile sau să determine impactul amplu al acestor programe și politici asupra economiei. Clienții solicită în mod repetat SC TOP PARTENER SRL pentru analizele noastre inovatoare și capacitatea de a furniza rezultate practice și la timp care să le ajute să-și atingă obiectivele, indiferent cât de complexe ar fi.

Echipele noastre interdisciplinare de economiști, analiști și experți în materie oferă următoarele servicii - pe toate piețele deservite de SC TOP PARTENER SRL:

Analiza și revizuirea reglementărilor - SC TOP PARTENER SRL poate efectua pentru cei interesați analize de impact asupra reglementărilor, inclusiv estimarea costurilor și beneficiilor și a efectelor regulamentelor asupra întreprinderilor mici. Putem ajuta clienții noștrii să construiască capacități interne prin dezvoltarea de baze de date care să combine mai multe surse de costuri de reglementare și date privind beneficiile pe care structurile guvernamentale le pot utiliza pentru a efectua analize.

Modelarea impactului economic - Modelarea impactului economic este utilă în special pentru evaluarea efectelor directe și indirecte ale programelor și politicilor guvernamentale sau asupra investițiilor făcute de întreprinderi, universități și alte companii. Utilizăm softuri specializate de modelare economica sau alte modele bazate pe cea mai potrivită analiză pentru a măsura impactul asupra creșterii economice, creării de locuri de muncă și a veniturilor fiscale.

Analiza cost-beneficiu - SC TOP PARTENER SRL poate efectua analize cost-beneficii pentru a compara programele și alternativele de politică. Cuantificăm beneficiile și costurile care nu se încadrează în limitele activității de piață și care nu sunt ușor de generat de bani. Economiștii SC TOP PARTENER SRL estimează rentabilitatea investițiilor, beneficiile nete și punctele de rentabilitate pentru multe programe și politici legate de infrastructură, energie, mediu, transport și alte sectoare. Am aplicat metode inovatoare pentru estimarea beneficiilor de prevenire a evenimentelor cu probabilitate redusă, cu consecințe foarte mari.

Strategiile Regionale de Dezvoltare Economică și Competitivitate - SC TOP PARTENER SRL ajută companiile care au anvergura locală, regională, statală, dar și în cadrul industriei de profil, să-și evalueze poziția competitivă. Dezvoltăm strategii pentru a atrage oportunități de business și a formula planuri de dezvoltare economică. Realizăm analize ale pieței muncii pentru a evalua cererea și oferta lucrătorilor. Pentru a se asigura că, costurile programului sunt recuperate în întregime și echitabil, SC TOP PARTENER SRL efectuează studii de taxe de utilizare pentru a ajuta firmele care au ca parteneri companii ale statului să determine structurile de cheltuieli corespunzătoare.

Dezvoltarea Economică Internațională - economiștii SC TOP PARTENER SRL sprijină clienții pentru a se dezvolta in afara granițelor țării. Avem o bogata experiență in susținerea clientilor noștrii pentru intrarea si dezvoltarea pe piețele din Europa (nu doar UE) si Orientul Mijlociu (Emiratele Arabe Unite, Qatar, Arabia Saudita).


Evaluare economico-financiară

Evaluarea companiei pentru listarea pe bursa primară sau secundară - SC TOP PARTENER SRL excelează la estimarea valorii de piață a firmelor și pregătirea acestora pentru a fi listate la bursă.

Analiza econometrică și statistică - SC TOP PARTENER SRL oferă posibilități de estimare a relațiilor de cauzalitate între variabile. Lucrăm cu o varietate de programe econometrice și putem gestiona volume mari de date. Realizăm simulări Monte Carlo pentru a estima efectele incertitudinii și riscului asupra opțiunilor de afaceri și de politică.

Cercetarea socio-economică - Profilele SC TOP PARTENER SRL sectoarelor pieței prin efectuarea de scanări de mediu și analizarea datelor economice, sociale și de altă natură. Examinează modificările proiectate în structura industriei, compoziția ocupațională, performanța financiară, mediul de reglementare și tendințele tehnologice.