Evaluare business firmă

Evaluare business firmă

Liderii de companii din întreaga lume simt o presiune în creștere pentru a îmbunătăți performanța afacerilor lor. Provocarea este de a identifica inițiativele-cheie care vor face diferența competitivă. Evaluareul de îmbunătățire a performanței Bain permite oricărei companii să efectueze o revizuire cuprinzătoare pentru a identifica problemele corecte care stau la baza oportunității de îmbunătățire, să definească poziția pe piață a unei companii și să stabilească obiective atractive și realizabile.

Există un flux constant de moduri de afaceri și abordări, dar un manager general bun va efectua o revizuire cuprinzătoare și cuprinzătoare a afacerii pentru a identifica domeniile cele mai critice pentru îmbunătățire. Bain & Company a dezvoltat un cadru de evaluare a potențialului complet, de îmbunătățire a performanței, care indică direcția. Începe de la înțelegerea noastră a celor patru variabile critice în orice angajament de îmbunătățire a performanței: costurile, poziția pe piață, schimbarea comportamentelor clienților și - poate cea mai puțin înțeleasă - complexitate.

Noi ajutăm firmele să atace problemele complexe pentru a servi cât mai bine clienții. Complexitatea ridicată este adesea un simptom al unei probleme mai mari, cum ar fi înțelegerea slabă a nevoilor clienților în cazul proliferării produselor sau responsabilitatea slabă și luarea deciziilor în cazul complexității organizaționale. Îndepărtarea cauzei reduce cu mult gradul de complexitate al problemelor companiei. De exemplu, oferind un nivel adecvat de varietate de produse, companiile pot crește veniturile cu 5% până la 40%, reducând în același timp costurile cu 10% până la 35%.

La ce rezultate vă puteți aștepta? Activitatea noastră de evaluare duce la obiective tangibile și inițiative gata de lansare pentru a le atinge.