Despre noi - Top Partener

Tudor Gabriel Bohâlțeanu SC TOP PARTENER SRL este o firmă de consultanță în business dar și de confidence coaching. Prin intermediul companiei TOP PARTENER, membrul său fondator pune la dispoziția celor interesați cei peste 20 de ani de experiență din sectorul financiar-bancar și economic împletiți armonios cu activitatea academică recunoscută de American Economic Association și, în ultima perioadă, cu experiența la nivel de NLP Master Certificate și de Confidence Coach.

În zona de business, compania noastră este specializată in evaluarea economico-financiară a firmelor, de la start-up-uri la companii mari, diagnosticarea afacerilor și dezvoltarea business-urilor pe alte piețe din lume.

În ceea ce privește activitatea de confidence coaching este o noutate în România, iar cursurile au fost absolvite la clasa instructorului Louise Anne Maurice de la Empowerment Expert Academy USA, iar cursurile de NLP Practitioner și cursurile de NLP Master Practitioner au fost absolvite la clasa instructorului Kain Ramsay – Director of Training and Development la The Academy of Modern Applied Psychology (Achology) USA, ambii avand o experiență de peste 15 ani în coaching.

Prin confidence coaching, vă puteți descoperi sau redescoperi încrederea și respectul de sine. Misiunea noastră este aceea de a vă ajuta să scoateți la lumină părțile curate și frumoase ale caracterului pe care stresul cotidian, anturajul sau alți factori v-au determinat ca în mod inconștient să le închideți în voi.

Suntem confidenții de care aveți nevoie.